نشست علمی- پژوهشی با عنوان: "مسئولیت و رسالت های زنانه در سبک منتطرانه" در مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) همدان
نشست علمی- پژوهشی با عنوان: “مسئولیت و رسالت های زنانه در سبک منتطرانه” در مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) همدان.
غیاثی، معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء (سلام الله علیها)، از برگزاری نشست علمی- پژوهشی با عنوان: “مسئولیت و رسالت های زنانه در سبک منتطرانه” با حضور حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پرهیزکار، خبر داد.
خانم غیاثی در این باره گفت: در آستانه میلاد با سعادت قطب عالم امکان حضرت بقیه الله(عج) در مدرسه علمیه الزهرا(س) نشست تخصصی مهدویت با عنوان “مسئولیت و رسالت های زنانه در سبک منتطرانه” برگزار شد. در این نشست که طلاب، مبلغان، کادر و اساتید حوزه علمیه حضور داشتند حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پرهیزکار از اساتید برجسته مرکز تخصصی مهدویت در قم، در دو کلاس دو ساعته به ایراد سخن پرداخت
حجت الاسلام و المسلمین پرهیزکار با توضیح اینکه خانواده منتظر خانواده سعادتمند هستند گفت: اگر خانواده ای مهدی محور نباشد و انتظار محور نباشد حتما ابتذال محور خواهد بود. اگر خانواده منتظر ظهور حضرت حجت باشد آنگاه با سبک و سیاق خاصی زندگی میکند. چنین خانواده ای خودساز و دیگرساز خواهد بود. خانواده منتظر زمینه ساز ظهور است. این خانواده می تواند مربی نسل منتظر باشد.
حجت الاسلام پرهیزکار در ادامه در مورد مفهوم خانواده و جایگاه آن و هجمه هایی که در عصر اخیر علیه خانواده وجود دارد صحبت کرد و گفت: یکی از مشکلاتی که در عصر حاضر وجود دارد این است که سردمداران صهیونیسم علیه جایگاه خانواده به شدت فعالیت می کنند. هرزه گرایی، از بین رفتن قداست خانواده، سوءاستفاده سیاسی و اقتصادی، افزایش سن ازدواج، سقط جنین و… از تبعات شکستن کانون خانواده است.
ایشان در ادامه افزود: برعکس فرهنگ ابتذال که امروزه رواج دارد، اسلام فرهنگ انتظار را مطرح می کند. فرهنگی که در آن خانواده قداست دارد. پی ریزی فرهنگ انتظار در خانواده انجام می شود به همین دلیل خانواده در اسلام جایگاه ویژه ای دارد.
حجت الاسلام و المسلمین پرهیزکار در ادامه به توضیح توصیه های دینی در مورد تشکیل خانواده و ازدواج، وساطت در ازدواج براساس آیات و روایات، مذمت جدایی زن و شوهر، احترام والدین، اهمیت تلاش و خدمت به خانواده صحبت کرد.
در ساعت دوم کلاس حجت الاسلام پرهیزکار به مفهوم و فایده انتظار پرداخت. ایشان ابعاد انتظار را برشمرد و گفت: انتظار قلبی همان ایمان به امام است، انتظار عاطفی محبت به امام و انتظار رفتاری یاری امام(علیه السلام).
ایشان در ادامه به توضیح ارکان خانواده منتظر و پایه های تربیت رفتاری پرداخته و گفت: خودسازی والدین، صداقت والدین، هم خوانی مادیات و معنویات، همکاری والدین در تربیت، محبت والدین به یکدیگر، حیا و عفت، ایجاد ارتباط قلبی با امام و…. از جمله پایه های تربیتی است که باید مورد توجه خانواده ها خصوصا مادران قرارگیرد.
ایشان در پایان علاوه بر توضیح پایه های تربیت رفتاری به اقدامات مهم برای ایجاد ارتباط با امام اشاره کرد. در پایان مراسم حاضرین با همراهی حجت الاسلام پرهیزکار نماز ظهر و عصر را به جماعت ادا کردند.